Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 31.01.2023

JVG ja Samu Haber yllättävät yhteiskappaleella

Suomen musiikkitaivaan kirkkaimpiin tähtiin lukeutuvat JVG ja Samu Haber julkaisevat tulevana perjantaina yhteiskappaleen Purjeissa. Kappale saa ensiesityksensä Emma Gaalassa samana iltana, kun trio avaa gaalan näyttävällä show’lla. Energinen ja elämäniloinen kappale syntyi kolmikon ja huipputuottaja Antti RZY Riihimäen yhteistyössä. Artistit kertovat uudesta singlestä ja ensimmäisestä yhteiskappaleestaan näin:

Kuvassa ovat Jare, VilleGalle ja Samu Huber yhteiskuvassa. He istuvat ryhmänä lattialla.

Kuva: Warner Music Finland

 

- Oli ehkä helpoin ja rennoin sessio ikinä. Niin ihanaa kun saa vaan leikkiä musiikilla eikä yhtään mieti millaista jälkeä tulee. Kivaa päästä vetämään tätä myös livenä heti julkaisuviikonloppuna, Haber kommentoi.

- Siistiä päästä julkaisemaan yhteisbiisi! Saatiin kappaleelle sopivasti stadiontunnelmaa isoja areenoja ja stadikoita vetäneen Samun puolelta, sekä tietty meidän omaa ensi kesän Olympiastadion keikkaa enteillen, JVG jatkaa
 
Menestyksekkäästi soolouralle siirtynyt Samu Haber on tulevana perjantaina Emma Gaalassa ehdolla kahdessa kategoriassa: Vuoden iskelmä ja Vuoden artisti (yleisöäänestys). Haberin syyskuun lopussa julkaistu soolodebyyttialbumi Pelastetaan maailma myi kaksi painosta cd-levyjä loppuun jo ennen julkaisuaan ja levy nousikin suoraan sekä Virallisen albumilistan että fyysisen myynnin listan ykköseksi ja myi kultaa. Kesällä artisti nähdään kaikilla Suomen suurimmilla festivaaleilla.

Jaren ja VilleGallen vuonna 2009 perustamaa rap-duoa JVG:tä ei turhaan tituleerata Suomen suosituimmaksi yhtyeeksi. Duolla on hallussaan lukuisia Spotify-ennätyksiä, kolmetoista Emma-palkintoa ja vuonna 2022 duo lunasti jälleen Suomen kuunnelluimman artistin paikan historiallisen suurella Spotify-kuuntelijamäärällä. JVG valtaa elokuussa 2023 Helsingin Olympiastadionin omalla suurkonsertillaan.