Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 13.02.2024

Jenni Vartiainen avaa vuoden 2024 Emma Gaalan - sitä ennen julkaistaan Ihmisten edessä (ROOS+BERG) remix

Uudella Lanka-singlellään radioiden soitetuimmaksi noussut Jenni Vartiainen avaa tulevana lauantaina 17.2.Emma Gaalan suoran tv-lähetyksen Espoon Metro Areenalla. Sitä ennen hän yllättää faninsa 14.2. julkaistavalla Ihmisten edessä remixillä.

 

Kuvassa on Jenni Vartiainen, joka pyörähtää niin, että oranssi vaate liehuu vaakatasossa. Tausta on sähkönsininen.

Kuva: Warner Music Finland

 

Vuonna 2007 julkaistu Ihmisten edessä on yksi Jenni Vartiaisen kaikkien aikojen rakastetuimmista kappaleista. Remixin takana on arvostettu tuottajaduo ROOS+BERG, joka koostuu Chisu ja Jori Roosbergista. Ihmisten edessä (ROOS+BERG Remix) sai ensiesityksensä viime joulukuussa YleX Otto-sarjassa ja yleisö on toivonut sen julkaisua siitä asti. Remixistä julkaistaan myös extended-versio.

- Viime syksynä TikTokissa tuli vastaan erilaisia sped up-versioita vanhoista kappaleistani. Niistä lähti ajatus uudistaa jotain vanhaa. Olemme olleet Chisun kanssa pitkään ystäviä, joten olen todella iloinen, kun ihailemani ROOS+BERG innostui ajatuksestani ja päästiin toteuttamaan Ihmisten edessä remix yhdessä. YleX Oton jälkeen olen saanut valtavasti viestejä milloin remix julkaistaan Spotifyssa ja nyt ystävänpäivän kunniaksi on vihdoin sen aika! Jenni Vartiainen kertoo.

Lukuisista jättimäisistä radiohiteistään ja koko kansan rakastamista kappaleistaan tunnettu supertähti Jenni Vartiainen teki viime syksynä odotetun paluun julkaisemalla uutta musiikkia. Vartiainen jäi tauolle marraskuussa 2018 loppuunmyydyn Hartwall Arena-konserttinsa jälkeen.

Konsertti oli huikea ja taiteellisesti kunnianhimoinen kokonaisuus, jossa nähtiin ja kuultiin vaikuttava läpileikkaus Jennin yli kymmenen vuotta kestäneestä soolourasta. Syksyllä 2022 Jenni oli mukana pop-spektaakkeliksi kehutulla Mestarit-kiertueella yhdessä Kaija Koon, Ellinooran ja Vesalan kanssa.

https://warnermusic.fi/artistit/jenni-vartiainen