Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 07.09.2023

Jarkko Tamminen Show starttaa syyskuussa Helsingistä - suurin ja hauskin Suomessa nähty imitaatiospektaakkeli

Loistelias. Viihdyttävä. Isompi, terävämpi ja hauskempi kuin koskaan! Kaikkea tuota on syksyllä 2023 Suomen merkittävimmille konserttiareenoille saapuva uusi Jarkko Tamminen Show.

Kuvassa on ylhäällä punaisen esiripun reunaa ja alapuolella tummalla pohjalla eri imitaatiohahmojen pieniä kuvia kuten Kaija Koo, Michael Monroe, Sauli Niinistö jne. Keskellä on puolivartalokuva Jarkko Tammisesta.

Kuva: jarkkotamminenshow.fi

 

Illan ykköstähti, isäntä ja hyväntahtoisen huumorin taikaan lapsesta saakka uskonut seremoniamestari on Jarkko Tamminen, joka tuo yleisön eteen yli 30 ikonisinta imitaatiohahmoaan. Jarkko starttaa suurshow’nsa 14.9.2023 Helsingin Peacockista 12 esityksellä ja jatkaa sen jälkeen koko Suomen kiertueelle kaikkiaan 11 paikkakunnalle. Helsingissä järjestetään ennakkonäytös 13.9.2023.

Kyseessä ei ole yhden miehen perinteinen stand up -esitys, vaan ajankohtaisia uutis- ja julkkisaiheita populaarihistoriaan yhdistelevä yli 20 henkeä työllistävä kotimainen suurproduktio, jonka vilkkuvien värivalojen ja kirkkaan jättiscreenin loisteessa nähdään myös Suomen taitavimmista muusikoista koostuva nelihenkinen livebändi sekä eri viihdeohjelmista tutut huipputanssijat Marko Keränen, Saana Akiola, Anssi Heikkilä ja Ansku Bergström. Kyseessä on ensiluokkaisesta puhe- ja lauluimitaatiosta, sketsiviihteestä, parodiahahmoista, tanssista ja musiikista koostuva ainutkertainen live-spektaakkeli, jossa on suuren maailman show-tunnelmaa.

Jarkko kertoo jättiproduktiostaan seuraavaa:  "Onpa mahtavaa päästä pitkästä aikaa kiertämään Suomea ison shown merkeissä. Edellisestä vastaavanlaisesta kiertueesta kerkesi kulumaan jo seitsemän vuotta. Ja mikä hienointa, tällä kertaa mukana on myös taitava tanssiryhmä, joka tuo lisää vauhtia lavalle, kun Marko, Saana, Ansku ja Anssi ovat mukana."

Parituntisen esityksen aikana estradille Jarkon esittäminä pääsevät esimerkiksi Sauli Niinistö, Kaija Koo, Antti Tuisku, Lauri Tähkä, Ellinoora, Juha Mieto, Karita Mattila, Käärijä, Michael Monroe ja Amerikan-serkku Donald Trump.

"Hahmogalleriassa on luvassa vanhojen klassikoiden lisäksi useita uusia hahmoja. Enpä paljasta vielä kaikkea", kertoo Jarkko arvoituksellisesti.

Tule, näe, hengästy, hämmästy ja riemastu. On taas aika nauraa.

www.jarkkotamminenshow.fi

Esitykset

Ke 13.9. Ennakkonäytös / Helsinki, Peacock

To 14.9. Ensi-ilta / Helsinki, Peacock
Pe 15.9. Helsinki, Peacock
La 16.9. Helsinki Peacock

To 21.9. Helsinki, Peacock
Pe 22.9. Helsinki, Peacock
La 23.9. Helsinki Peacock

To 28.9. Helsinki, Peacock
Pe 29.9. Helsinki, Peacock
La 30.9. Helsinki, Peacock  

Pe 27.10. Hyvinkää / Hyvinkääsali
La 28.10. Hyvinkää / Hyvinkääsali

To 2.11. Turku / Logomo
Pe 3.11. Turku / Logomo
La 4.11. Pori / Promenadi

To 9.11. Lappeenranta / Lappeenrantasali
Pe 10.11. Lappeenranta / Lappeenrantasali
La 11.11. Kuopio / Musiikkikeskus

To 16.11. Mikkeli / Mikael-sali
Pe 17.11. Lahti / Sibeliustalo
La 18.11. Lahti / Sibeliustalo

Pe 24.11. Seinäjoki / Seinäjoki Areena
La 25.11. Tampere / Tampere-talo

Pe 1.12. Jyväskylä / Paviljonki Wilhelm sali
La 2.12. Jyväskylä / Paviljonki Wilhelm sali

Pe 8.12. Hämeenlinna / Verkatehdas
La 9.12. Hämeenlinna / Verkatehdas