Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 01.04.2022

J. Karjalaiselta uusi albumi syntymäpäivänään

Suomen arvostetuimpiin laulaja-lauluntekijöihin lukeutuva J. Karjalainen julkaisi uuden Soulavaris-nimisen albumin syntymäpäivänään 1.4., jolloin mies myös konsertoi Helsingin jäähallissa. 

Kuvassa on J.Karjalainen ullakolla selaamassa kirjaa ja ympärillä on ulakkotavaraa. Kuva on musta-valkoinen ja siinä on oranssit reunat. Kuva on osa levyn kannessa.

Osa levyn kannesta. Kuva: Warner Music Finland

 

Väinö Karjalaisen tuottama, äänittämä ja miksaama Soulavaris sisältää kymmenen J. Karjalaisen säveltämää ja sanoittamaa kappaletta. Albumilta on jo aiemmin julkaistu singlet Aurinko nousee ilman sua ja Oulu, Wisconsin. Albumin fokuskappaleena kuullaan Nuku hyvin, Angelique.  
 
Levyllä musiikin orkestroinnista ei vastaa ainoastaan yksi kiinteä kokoonpano, vaan soittajisto vaihtelee kappaleittain. Levyllä soittavat J. Karjalaisen lisäksi Abdissa ”Mamba” Assefa, Mouhamadou L. ”Malang” Cissokho, Pekka Gröhn, Janne Haavisto, Keimo Hirvonen, Väinö Karjalainen, Mikko Lankinen, Tom Nyman, Anssi Nykänen, Miikka Paatelainen, Tuomo Prättälä, Mitja ”Polaroid Slim” Tuurala ja Tommi Viksten.