Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 29.09.2019

J. Karjalainen Hartwall Arenalle - konsertti vapunpäivänä

Arvostettu J. Karjalainen tekee uransa ensimmäisen Hartwall Arena -konsertin vappupäivä 1. toukokuuta 2020. Artistin kanssa areenan lavalle nousee hänen viimeisimmällä Sä kuljetat mua -albumillaankin soittanut yhtye: Mikko Lankinen (kitara), Tom Nyman (basso), Janne Haavisto (rummut) ja Pekka Gröhn

 

 

 

Kuvassa on J. Karjalainen ja hänellä kitara kädessään.  Tausta on sininen ja samoin kitara.  Karjalainen kaatsoo vähän ylöspäin ja on silmät kiinni.  Hänellä on musta pusero päällään.

Kuva: Tero Ahonen

 

Viime syksynä virallisen albumilistan ykköseksi nousseen Sä kuljetat mua -albumin julkaissut J. Karjalainen on yksi Suomen kaikkien aikojen suosituimpia laulajia, lauluntekijöitä ja oman tiensä kulkijoita. Artistin tunnetuimpiin klassikoihin lukeutuvat muun muassa kappaleet Doris, Ankkurinappi, Sekaisin, Mies jolle ei koskaan tapahdu mitään, Telepatiaa, Villejä lupiineja, Kolme cowboyta, Missä se Väinö on?, Laura Häkkisen silmät, Verinen mies, Hän, Hölmö nuori sydän ja Mennyt mies.

Tuoreimmalta Sä kuljetat mua -levyltä on julkaistu singleinä Tule kesäyö, Tummansininen seuralainen, Sä kuljetat mua, Terve, Sirkka Lautamies ja Ilmassa pieni sydän. Tänään ilmestyi uusi musiikkivideo kappaleeseen Vieraita muistoja. Videon on ohjannut ja kuvannut kaitafilmille Tero Ahonen, joka kiersi J. Karjalaisen mukana useammalla festivaalilla viime kesänä. Videoon voi käydä tutustumassa täällä!  

J. Karjalaisen musiikin ystävien kannattaa perehtyä myös Yle Areenasta löytyvään, Pekka Laineen toimittamaan Beibi ollaan ikuisii -dokumenttiin.