Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 16.04.2022

Islantilainen koomikko Ari Eldjárn tuo Suomeen suositun stand-up show'nsa 7.5.

Suosittu islantilainen koomikko Ari Eldjárn saapuu Suomeen lauantaina 7.5.2022, jolloin hän esiintyy Helsingissä Apollo Live Clubilla. Eldjárn esittää tuolloin Eagle Fire Iron -show’nsa, joka on jatkoa hänen suositulle Netflix-spesiaalilleen Pardon My Icelandic. Hän on ensimmäinen islantilainen koomikko, jolla on oma sooloshow Netflixissä.

Kuvassa on Ari Eldjarn puolivartalokuvassa. Hän pitää oikeaa kättään huutoasennossa poskensa kohdalla.

Kuva: Mick Perrin Worldwide

 

Ari Eldjárn on suosittu esiintyjä maailmalla ja hän tuleekin Suomeen ainoastaan tätä keikkaa varten, ennen kuin suuntaa jälleen tärkeimmälle eurooppalaiselle stand up -festivaalille Edinburghin Fringeen.

Eagle Fire Iron on älykäs, havannoiva ja ainutlaatuinen esitys, joka on saanut kriitikoilta valtavasti kiitosta. Noin parituntisessa show’ssaan Ari naurattaa yleisöä tuoreilla näkemyksillä isyydestä, mindfulnessista, Islannin säästä ja siitä, millaista on elää Espoon kokoisessa maassa.

Näin hän puhuu Suomesta:

Reykjavikissa syntynyt Ari on Islannin suosituin koomikko. Hänellä on ollut useita stand up -esityksiä televisiossa ja hänen esityksensä Islannin kansallisteatterissa ovat olleet loppuunmyytyjä kuukausien ajan. Esityksissään hän on myös yhdistänyt klassista musiikkia Islannin sinfoniaorkesterin kanssa. Eldjárn on esiintynyt myös lukuisten maailmankuulujen stand up -koomioiden kanssa, kuten Ari Shaffirin, Ed Byrnen ja Bill Burrin.

Esityksen tuottaa Suomen Stand Up Club.

Kriitikkojen kommentteja:
https://www.mickperrin.com/acts/ari-eldjarn/