Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 28.05.2021

Hannaleena Haurun Fucking with Nobody -elokuva vihdoin ensi-iltaan

Useilla kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla jo ansaittua huomiota herättänyt elokuva saa Suomen ensi-iltansa vihdoin 11. kesäkuuta.

Hannaleena Haurun odotettu uutuuselokuva Fucking With Nobody saa vihdoin Suomen ensi-iltansa kesäkuun 11. päivä. Ihmissuhteita ja rakkauskäsitystä humoristisella tavalla kyseenalaistava elokuva on yksi ensimmäisistä kotimaisista ensi-illoista, joka pitkän tauon jälkeen pääsee vastaamaan elokuvanjanoisten katsojien kuumeiseen tarpeeseen päästä takaisin elokuvateattereihin.

 

Kuvassa on Hannaleena Hauru ja Lasse Poser tiukasti rajatussa kasvokuvassa, jossa Haurun punaisella kynsilakalla väritetty käsi on Poserin kasvoilla.

Kuva: Elokuvayhtiö Aamu

 

2020 -luvun seurustelusuhteita satiirisesti tarkasteleva draamakomedia sai maailman ensi-iltansa Venetsian elokuvajuhlilla syyskuussa 2020. Suomen ensi-iltaa on koronapandemiasta johtuen jouduttu viivästyttämään aina viime joulukuusta lähtien. Tällä välin elokuva on päässyt jatkamaan kiertuettaan kansainvälisillä huippufestivaaleilla (mm. Yhdysvaltain merkittävin musiikki- ja mediatapahtuma South by Southwest sekä Rotterdamin elokuvajuhlat Hollannissa). Espanjassa elokuva palkittiin Sevillan elokuvajuhlilla.

Viihdyttävä ja vahvasti ajan hermolla oleva Fucking with Nobody on varsinainen taidonnäyte Haurulta, joka on paitsi ohjannut elokuvan, myös käsikirjoittanut sen yhdessä Lasse Poserin kanssa, ja näyttelee lisäksi elokuvan pääosaa.

Elokuvassa nähdään myös muita kiinnostavia roolisuorituksia, mm. Kikka-elokuvan pääosaan kiinnitetyltä Sara Melleriltä, Nörtti: DragonSlayer666 -sarjasta tunnetulta Samuel Kujalalta ja Kuopus-artistinimellä tunnetulta Pietu Wikströmiltä. Fucking with Nobody -elokuvan ovat tuottaneet Elokuvayhtiö Aamun Emilia Haukka ja Jussi Rantamäki, ja sen levityksestä vastaa B-Plan Distribution.