Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 22.08.2023

Haloo Helsinki! tekee ennätyksellisen pitkän keikkakokonaisuuden Helsingin Tavastialla elo-syyskuussa

Juuri festivaalikesänsä päättänyt Haloo Helsinki! tekee elo-syyskuussa vuoden viimeiset keikat legendaarisella Helsingin Tavastia-klubilla. Yhtye nähdään 24.8.-8.9. välillä Tavastian lavalla yhteensä 11 kertaa, joka on pisin saman artistin tai yhtyeen keikkakokonaisuus, joka Tavastialla on koskaan nähty.

Parin viikon aikana yhtyeen näkee yli 8000 katsojaa. Keikkojen jälkeen Haloo Helsinki! vetäytyy studion uumeniin äänittämään kahdeksatta albumiaan.

 

Kuvassa ovat Haloo Helsingin neljä jäsentä puolivartalokuvassa.  Heillä on mustat jakut ja valkoiset paidat. Edessä Ellillä vasemman käden kämmen ylöspäin.

Kuva: Marek Sabogal

 

Tavastian-keikkojen myötä Haloo Helsinki! toteuttaa fanien toiveet keikoista intiimissä klubiympäristössä:

"Älä pelkää elämää -albumi julkaistiin syyskuussa pari vuotta sitten, jonka myötä me ollaan tehty kymmeniä festarikeikkoja, ikimuistoinen Haloo Stadion! -konsertti, sekä Jäähallikiertue viime vuoden joulukuussa. Meiltä on toivottu matkanvarrella useaan otteeseen myös klubikeikkoja, joten mikä olisikaan parempi paikka ja ajankohta päättää tämä keikkaperiodi, kuin esiintyä muutaman kerran kotikaupunkimme rock-pyhätössä Tavastia-klubilla. Siellä on aina ihan oma meininki, jossa vuorovaikutus ja yhteisöllisyys fanien kanssa pääsee lentoon puolin ja toisin. Näihin keikkoihin on hienoa lopettaa "Älä pelkää elämää" -albumin kiertue, ja saada voimia tuleviin studiosessioihin", toteaa Haloo Helsinki!

Haloo Helsinki! on vuonna 2006 perustettu yhtye, joka on julkaissut 7 albumia, joita on myyty yhteensä yli 300 000 kappaletta. Yhtyeen kappaleita on kuunneltu streamauspalveluissa lähes 400 miljoonaa kertaa ja musiikkivideoita katsottu yli 140 miljoonaa kertaa.

Saavutuksiin kuuluu lisäksi mm. 10 Emma-palkintoa, 14 radiolistan ykkössingleä sekä yli 800 keikkaa. Yhtyeen hitteihin kuuluvat mm. ”Piilotan mun kyyneleet”, ”Tulikärpäset”, ”Lady Domina”, ”Beibi”, ”Hulluuden Highway”, ”Maailman toisella puolen”, ”Kaksi ihmistä”, ”Tuntematon” ja ”Kuussa tuulee”. Haloo Helsinki! esiintyi ensimmäisenä artistina uusitulla Helsingin Olympiastadionilla 18.6.2022.