Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 02.12.2020

Suvi Teräsniskalta koskettava uusi kappale

Suvi Teräsniskalta saadaan odotettua uutta joulumusiikkia: 4. joulukuuta julkaistaan koskettava kappale Tämä maailma tarvitsee rakkautta. Sanomansakin puolesta laulu sopii tähän vuoteen erinomaisesti.

 

Kuvassa on Suvi Teräsniskan kasvokuva, jossa hän katsoo alaspäin.

Kuva: Warner Music Finland

 

Lauri Tähkän säveltämän ja Timo Kiiskisen sanoittaman joululaulun on tuottanut Leri Leskinen ja sillä vierailee Turun filharmoninen orkesteri.

- Tämä maailma tarvitsee taas joulua tänä vuonna enemmän kuin pitkään aikaan. Joulu on rakkaus, ystävät, läheiset, valo synkän vuodenajan keskellä. Minulla on ollut kunnia päästä laulamaan laulu mestaritekijöiden Tähkän ja Kiiskisen kynästä. Toivon että kappale kantaa ajassa ja paikassa eteen ja taaksepäin ja tuo kuulijalle joulun sydämeen, Suvi kuvailee.

Suvin musiikki liitetään vahvasti jouluun. Hänen versionsa Tulkoon joulu -klassikosta nousi jo ensimmäisenä adventtina Spotifyn top 50 -listalle. Suvi on julkaissut kaksi joululevyä, joista Tulkoon joulu on myynyt moninkertaista platinaa ja Joulun henkikin jo tuplaplatinaa. Hänen kappaleensa Hei Mummo on myös ylittänyt platinarajan.