Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 26.02.2021

Sanna Kiiski kurkistelee Tinderissä miesten puolelle

Sanna Kiisken kirja Tinder-päiväkirja 2 – Miesten puolella julkaistaan perjantaina 26. helmikuuta. Kirja on jatkoa viime vuonna ilmestyneelle teokselle Tinder-päiväkirja. Miten Tinderissä deittiseuraa etsivät naiset käyttäytyvät ja millaisia he ovat miesten silmin?

 

Kuvassa on osa kirjan kannesta ja siinä on piirroskuva naisesta, joka on miehen takana.  Kuvat ovat kasvokuvia ja tausta on sininen.

Osa kirjan kannesta. Kuva: Docendo

 

Suosittu Tinder-päiväkirja saa jatkoa, kun Sanna Kiiski avaa vuoden 2020 päiväkirjamerkintänsä. Tinder-päiväkirja 2 – Miesten puolella -kirjassa Sanna lataa jälleen Tinder-sovelluksen ja ruotii hämmentäviä kokemuksiaan ystäviensä kanssa. Hän myös aloittaa oman podcastin ja kuulee villejä tarinoita Emirhan Ansarilta sekä Tinder-Inkalta.

Kun naisasioissaan epäonninen Joonas tarvitsee apua profiilinsa päivittämisessä, Sanna tarttuu toimeen. Miespuolisten ystäviensä kautta hän tarkkailee, miten naiset käyttäytyvät Tinderin ihmeellisessä maailmassa − siellä miesten puolella.

Mitä tehdä, jos nainen kutsuu itsensä ensikahvien jälkeen yökylään tai toinen pyytää heti kättelyssä sukusoluja? Mikä on Bemarimiehen vuorenkorkuisen itsetunnon salaisuus? Kuka on salaperäinen Alex, joka panttaa kasvojaan Sannalta? Entä sotkeeko koronavirus kaikki treffisuunnitelmat?

Viime vuonna julkaistu Tinder-päiväkirja on saanut huiman suosion myös äänikirjana. Tinder-päiväkirja 2:n äänikirjaversio julkaistaan yhtä aikaa painetun kirjan kanssa. Lukijana toimii itse kirjailija Sanna Kiiski.

Sanna Kiiski (s. 1974) on työskennellyt pitkään toimittajana ja juontajana, muun muassa MTV3:n Huomenta Suomessa ja useilla radiokanavilla. Hänen ensimmäinen teoksensa Tinder-päiväkirja julkaistiin vuonna 2020 ja nykyisin hän pitää myös samannimistä podcastia Suplassa.

Sanna Kiiski: Tinder-päiväkirja 2 – Miesten puolella (Docendo 2021).