Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 04.06.2020

Pertti Kurikan Nimipäivien Kari Aalto julkaisee debyyttialbumin 5.6.

Pertti Kurikan Nimipäivät -yhtyeen solistina tunnettu Kari Aalto perusti viime vuonna uuden reggae-yhtyeen nimeltä Kari Aalto & Rastakarai. Yhtye julkaisee perjantaina 5.6. debyyttialbumin ”Summer Is Fun Fun Fun”, joka sisältää jo julkaistut singlet ”Lemmy on menny”, ”Love And Peace” ja ”Saba-daba duba-daba”/”Piknikillä”.

Kuvassa on ruskean pukin pää kurkottamassa.  Kuva on Levyn kannesta.

Kuva: Sony Music

 

Albumi julkaistaan vinyylinä, CD:nä sekä digitaalisena. Kahdeksanhenkinen Kari Aalto & Rastakarai sai alkunsa Pertti Kurikan Nimipäivien lopetettua uransa. Siirtymä reggaen pariin oli luonteva: ”Pertti Kurikan Nimipäivät loppui ja siinä oli monta vuotta ilman bändiprojektia. Jostain syystä keksin yksi kerta, että aletaanpas tekemään suomenkielisiä reggae-biisejä.

Ensimmäinen oli Saba-daba duba daba ja toinen oli Piknikillä, mutta sit alkoi tulla lisää reggae-kappaleita ja jossain vaiheessa niitä alettiin soittamaan ja laulamaan meidän työpaikalla. Sittenhän siinä niin kävi et tää Saba-daba duba-daba -biisi tuli YouTubeen ja sai kauheen suosion niin tässä nyt ei olla enää punk-muusikko vaan ollaan nykyinen reggae-muusikko”, kertoo Kari Aalto.