Hyppää pääsisältöön
Amusa Kulttuuritori
/ 23.05.2011

Osallistu suomalaisten tuotteiden ja palveluiden kehittämiseen. Saat ansiosi mukaan!

Avainklubin tarkoituksena on jalostaa suomalaisten arjen oivallukset kansainvälisiksi menestystuotteiksi ja –palveluiksi. Tämä tuo Suomeen työllisyyttä ja hyvinvointia.

Internetissä toimiva yhteisöpalvelu Avainklubi antaa jokaiselle suomalaiselle mahdollisuuden vaikuttaa Suomen menestymiseen. Kuluttajille Avainklubi tarjoaa yhteisöllisen palvelun, jossa voi ideoida, luoda uutta ja vaikuttaa. Ahkeruus palkitaan sosiaalisen arvostuksen keinoin ja myös tuotepalkinnoin. Avainklubin tarjoamia etuja ja hyötyjä kuluttajille kehitetään jatkuvasti.

Osallistu kilpailuun
Laita luovuutesi lentoon ja keksi Avainklubin ketulle nimi! Klubin kettu on hauska, veikeä ja hiukan pentumainen. Ja tietenkin suomalainen! Kilpailuun pääset osallistumaan täällä: https://www.avainklubi.fi/pg/groups/1650/keksi-ketulle-nimi/ Sinun tulee olla rekisteröitynyt ja kirjautunut Avainklubiin, voidaksesi osallistua kilpailuun.

Keksi Avainklubin ketulle nimi -kilpailun palkinnot:
- Kaksi kuukautta asumisaikaa kaupunkiasunnossa (VVO-yhtymä Oyj)
- Kokonaisvaltainen tietoturva loppuelämäksi (F-Secure Oyj)
- Kynttilät 10 vuodeksi (Suomen Kerta Oy/Havi)
- Kesän alkoholittomat juomat (Olvi Oyj)
- Suursiivous kotiin (Sinituote Oy)
- Fazerin juhlavuoden kunniaksi 120 Fazerin tuotetta (Fazer Makeiset Oy)
- Räätälöidyt farkut (M.A.S.I Company Oy)
- Vuoden ihonhoitotuotteet (Lumene Oy)
- 100 litraa pakastusrasioita (Orthex)

Lue säännöt: https://www.avainklubi.fi/pg/expages/read/Rules

Avainklubi
Avainklubin tarkoituksena on jalostaa suomalaisten arjen oivallukset kansainvälisiksi menestystuotteiksi ja –palveluiksi. Tämä tuo Suomeen työllisyyttä ja hyvinvointia. Internetissä toimiva yhteisöpalvelu Avainklubi antaa jokaiselle suomalaiselle mahdollisuuden vaikuttaa Suomen menestymiseen.

Palvelua hallinnoi ja johtaa Suomalaisen Työn Liitto ja sen omistama Avainlippu Oy. Tekniset toteuttajat ovat Mediamaisteri Oy, Intunex Oy, Kisko Labs Oy ja Sonecta Oy. Ulkoasun on suunnitellut Museokadun Rytmi Oy. Hanke on saanut Tekesiltä ja Sitralta rahoitusta.

Avainklubi käynnistettiin pilottina. Pilottiyrityksinä ovat mukana Fazer Makeiset Oy, F-Secure Oyj, K-Plus Oy, Lumene Oy, M.A.S.I. Oy, Olvi Oyj, Orion Oyj, Oy Orthex Ab, Sinituote Oy, Suomen Kerta Oy, Tapiola-ryhmä, Tikkurila Oyj, Valio Oy ja VVO-yhtymä Oyj. Lisäksi mukana ovat Asiakkuusmarkkinointiliitto ry, Suomen Muotoilusäätiö ja S-ryhmä.

Sivusto www.avainklubi.fi lanseerataan 27.4.2011. Ensimmäiset kehityshankkeet käynnistyivät testiversiossa helmikuussa 2011. Tuotekehityspalvelu jakaantuu kahteen osioon: avainklubilaisten vapaaseen ideointiin ja pilottiyritysten tuotekehitystehtäviin. Vapaissa ideoissa klubilaiset voivat esittää aloitteita ja jatkokehittää tai kommentoida muiden aloitteita.

Kuluttajille Avainklubi tarjoaa yhteisöllisen palvelun, jossa voi ideoida, luoda uutta ja vaikuttaa. Ahkeruus palkitaan sosiaalisen arvostuksen keinoin ja myös tuotepalkinnoin. Avainklubin tarjoamia etuja ja hyötyjä kuluttajille kehitetään jatkuvasti.

Suomalaisen Työn Liitto - Avainklubi