Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 04.02.2021

Mira Luoti Mökkitie Recordsille - uusi single julkaistaan huomenna

Legendaarisesta PMMP-yhtyeestä aloittanut ja pitkästä soolourastaan tunnettu Mira Luoti on solminut sopimuksen Mökkitie Recordsin kanssa. Nyt häneltä vihdoin julkaistaan odotettua uutta soolomateriaalia, kun upea Hopeinen tussi -single julkaistaan huomenna perjantaina 5. helmikuuta. Kappaleen on sanoittanut ja säveltänyt Janne Rintala yhdessä Mika Haapasalon kanssa.

Kuvassa on Mira Luodin kasvot himmeennyksellä. Mira Luodin katse on yläviistoon vasemmalle.

Osa levyn kannesta. Kuva: Paola Suhonen

 

- Tässä ajassa korostuvat perheen merkitys, toiveikkuus ja unelmointi. Toivon, että tämä kuuluu myös musiikissani ja että kappaleet tuovat monelle lohtua. Tämä on myös tietynlainen uuden sivun kääntäminen, sillä olen päässyt tekemään musiikkia Mökkitie Recordsin huikean tiimin kanssa ja se tuntuu minulle oikealta paikalta luoda uutta musiikkia, Mira kuvailee.

Mira Luoti sainattiin Warner Music Finlandin alaisuudessa toimivalle Mökkitie Recordsille viime vuonna. Luodilla on monipuolinen ja pitkä musiikillinen tausta. Oman musiikin ja keikkailun lisäksi hän on muun muassa näytellyt erilaisissa produktioissa. Tulevassa tuotannossa yhdistyy huikealla tavalla Miran pitkä kokemus kotimaisen popmusiikin saralla sekä vahva tarinankerronta ja koskettavat lyriikat.