Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 22.07.2019

Jukka Kuoppamäki juhlii 60-vuotista uraansa Salmelassa 25.7.

Suuri sinivalkoinen ääni Jukka Kuoppamäki on kirjoittanut ja laulanut itsensä suomalaisten sydämiin. Hänen kynästään ovat syntyneet ovat mm. Sininen ja valkoinen, Anna mulle tähtitaivas ja Tämä taivas, tämä maa. Sanoituksistaan Kuoppamäelle on myönnetty Juha Vainio palkinto vuonna 2018. Yhteensä muusikko ja lauluntekijä on laatinut sävellyksiä itselleen ja muille artisteille noin 1500 kappaletta.

Kuva on Jukka Kuoppamäestä, josta on ylävartalokuva. Kuoppamäellä on valkoinen villapaita, jossa on kaulukset.  Hänen hiuksensä ovat harmaantuneen valkoiset.  Kuvan tausta on oranssin sinivihreän kirjava ja himmeänä taustalla.

Kuva: Dex Viihde

 

Jukka Kuoppamäen upeaa 60-vuotista taiteilijauraa juhlitaan torstaina kahdessa loppuunmyydyssä konsertissa Salmelan Puistonäyttämöllä. Mäntyharjulla.  

Konserteissa esiintyvät Jukka Kuoppamäen lisäksi Katri Helena, Danny sekä Kuoppamäen tyttäret Anna, Inka ja Taika. Orkesterina toimii Arto Paju Big Band vahvistettuna Soul Strings jousikokoonpanolla. Konsertin kaikista kappaleista kuullaan uudet sovitukset, joista on vastannut Salmelan oma kapellimestari Arto Paju, joka myös johtaa orkesteriaan konserteissa.

Konsertit taltioidaan ja ne tullaan näkemään Alfatv:llä noin viikko konsertin jälkeen sekä kuusi kertaa uusintoina syksyn aikana.