Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 21.12.2020

Joulun kauneimmat laulut on nyt julkaistu - Behm ja Suvi Teräsniska versioivat uudelleen omat hittinsä Rajaton-yhtyeen kanssa

Eilen sunnuntaina 20.joulukuuta television katsojia ilahduttaneessa joulukonsertissa Joulun Tähdet 2020 Helsinki Mission Kynttiläkonsertti kuullut versiot BEHMin ja Suvi Teräsniskan singleistä on nyt julkaistu myös suoratoistopalveluissa. Yhdessä suomalaisen a cappella-yhtyeen Rajaton kanssa esitetyt kappaleet on sovittanut Jussi Chydenius.

Kuvassa on Suvi Teräsniskan levyn kansi, jossa lukee levyn nimi Teräsniska , feat. Rajaton ja Tämä maailma tarvitsee rakkautta.  Kuvassa Suvi Teräsniska laulaa lavan edessä takanaan Rajaton-yhtye. Lavan tausta on punainen.

Osa Suvi Teräsniskan levyn kannesta. Kuva: Warner Music Finland

 

Suoratoistopalveluista löytyvät uudelleenversioidut kappaleet ovat BEHMin lähes platinaa striimannut Lupaan ja Suvi Teräsniskan juuri julkaistu joululaulu Tämä maailma tarvitsee rakkautta.

HelsinkiMissionin järjestämä hyväntekeväisyyskonsertti tarjosi ainutlaatuisen musiikkielämyksen, kun Suomen tunnetuin ja kansainvälisesti menestynein a cappella -yhtye Rajaton isännöi Joulun tähdet -lavaa. Rajaton esiintyi tunnelmallisessa Mikael Agricolan kirkossa suomalaisten tähtilaulajien kanssa versioiden kauneimpia joululauluja ja artistien omia kappaleita.

Konsertin tavoitteena on ollut hankkia varoja HelsinkiMissionin yksinäisyyden vastaiseen työhön.