Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 18.03.2021

Iltan huikea menestys - biisi ylitti kultarajan

Iltan 22. tammikuuta julkaistu Kelle mä soitan -kappale on striimannut kultaa. Iltan, Väinö Walleniuksen, Jouni Aslak Raatikaisen ja Tuomas Kauhasen tekemä biisi nousi heti ilmestyttyään Spotifyn kolmanneksi kuunnelluimmaksi kappaleeksi ja on pysytellyt listan kymmenen kuunnelluimman tuntumassa siitä saakka.

 

Kuvassa on kasvokuva Iltasta sivuttain.  Kuva on musta-valkoinen.

Kuva: Warner Music Finland

 

Vahvalla ja taipuisalla äänellään sekä herkillä tulkinnoillaan hurmannut Ilta sijoittui kappaleella UMK:n kolmanneksi. Kappaleeseen tehty video oli Ylen katsotuin ohjelma aikavälillä 21.1.-17.2. – se keräsi kaikkiaan lähes kaksi ja puoli miljoonaa katselua sekä televisiossa että netissä!

- Istuin just pianon ääressä kirjottamassa, kun kännykkään tuli iloinen viesti: Kelle mä soitan on stiimannut KULTAAAA !!!!! Se tarkoittaa, että biisiä on alle kahdessa kuukaudessa kuunneltu yli 2 miljoonaa kertaa, uskomatonta! KIITOS jokaiselle, mun sydän tulvii iloo kiitollisuutta ja rakkautta nyt niin paljon, Ilta iloitsee.

Vuodesta 2016 musiikkia julkaisseella Iltalla on jo entuudestaan kaksi omaa kultaa striimannutta singleä: Minne mä meen (2019) ja Koukkuun (2017). Lisäksi häntä on kuultu feattaajana sekä Cheekin että Pikku G:n menestyssingleillä. Vuoden 2019 Tähdet, tähdet -kaudella Iltan ohjelmassa esittämät kappaleet saivat kaikista kauden kilpailijoista eniten kuunteluja Spotifyssa. Syksyllä 2020 Ilta julkaisi debyyttialbuminsa Näitä hetkiä varten sekä hurmasi yleisöä All Together Now Suomi -ohjelmassa.