Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 17.04.2009

Hommasta tukea nuorten kulttuuriprojekteille

Homma-ohjelma tukee 13–19-vuotiaiden nuorten projekteja ja omaa tekemistä 100–200 eurolla. Projekti voi olla vaikka elokuvan tekoa, teatteriproggiksen toteutusta, bändi-illan järjestämistä tai sarjakuvakirjan suunnittelua. Pääasia että se on nuorten oma juttu!

Haluaisitko tehdä kavereiden kanssa elokuvan, tutustua kitaran rakentamiseen, pystyttää oman tapahtuman…? Hae Homma-rahaa ja toteuta unelmasi! Oman tekemisen kautta saadaan kavereiden kanssa yhteistä puuhaa ja samalla saa hyvää kokemusta esimerkiksi organisoinnista, markkinoinnista ja vastuunottamisesta.

Homma-rahaa voivat hakea kaikki 13–19-vuotiaiden nuorten ryhmät ympäri Suomen. Jokaisessa projektissa pitää olla myös vastuuaikuinen. Homma-rahaa voi hakea tänä vuonna 31.5. mennessä, 31.8. mennessä ja 30.11.2009 mennessä.

Parhaat projektit palkitaan vuosittain lisäksi 800–3000 eurolla huikeassa Homma-gaalassa. Tänä vuonna lahtelaisten nuorten koulusurmia käsittelevä teatteriprojekti Bang bang you’re dead voitti Homman pääpalkinnon 3000 euroa. Lisäksi viisi muuta nuorten omaa projektia ympäri Suomen palkittiin. Yleisön suosikiksi nousi kelluvan saunan rakennusprojekti M/S Laineidenlöyly Torniosta.


Pääpalkinnon voittaneen ryhmän riemua.

Nuorten Akatemia ry tukee 13–19-vuotiaiden omaa toimintaa ja siinä oppimista. Homma-ohjelman yhteistyökumppaneina ovat Neste Oil ja The Voice. Homman suojelijana toimii hiphop-artisti Elastinen.

Lisätietoa: www.homma.fi