Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 19.04.2021

Haloo Helsinki! rikkoi radio- ja albumilistan ennätyksiä

”Piilotan mun kyyneleet” on yhtyeen kolmastoista radiolistan ykköseksi noussut kappale ja ”Kiitos ei ole kirosana” on ollut virallisella albumilistalla 200 viikkoa.

 Kuvassa on Haloo Helsingin neljä jäsentä seisomassa hiekkaisessa maisemassa ja taustalla on isoja kallioita.

Kuva: Sony Music Finland

 

Haloo Helsinki! on tehnyt uusia ennätyksiä Suomen radio- ja albumilistoilla. Yhtyeen helmikuussa julkaistu uusin single ”Piilotan mun kyyneleet” nousi kaksi viikkoa sitten Suomen radiolistan ykköseksi, ja siitä tuli näin ollen yhtyeen kolmastoista radiolistan ykkössijalle noussut kappale. Haloo Helsinki! on ensimmäinen yhtye tai artisti, jolla on näin monta kärkisijaa hallussaan.

Albumilistalla yhtyeen vuonna 2014 julkaistu viides albumi ”Kiitos ei ole kirosana” on rikkonut historiallisen 200 listaviikon rajapyykin. ”Kiitos ei ole kirosana” on kaikkien aikojen eniten listaviikkoja kerännyt albumi Suomessa.

Haloo Helsinki! teki paluun uuden musiikin pariin lokakuussa 2020 julkaistulla ”Lady Domina” -singlellä, joka on streamannut platinaa. Helmikuussa julkaistu tulevan albumin kakkossingle ”Piilotan mun kyyneleet” on sekin streamannut jo lyhyessä ajassa kultaa sekä noussut radiolistan ykköseksi. Spotifyn ykkössijalla kappale on ollut yhteensä 27 päivää. Yhtye esiintyy Helsingin Olympiastadionilla Haloo Stadion! -konsertissa 14.8.2021.