Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 30.12.2020

Antti Tuiskun uusi biisi käynnistää vuoden 2021 - nyt treenataan!

Suomen kirkkain poptähti Antti Tuisku potkaisee oven auki vuoteen 2021 uudella singlellä. Treenaa-kappale julkaistaan tammikuun ensimmäisenä päivänä ja se avaa kuuntelijalle Tuiskun tutun tanssipopin maailman – yllättävällä twistillä.

Kuvassa on Antti Tuisku hihattomassa, siniolkaimisessa treenipaidassa ja päässään hikinauha, jossa lukee Treenaa.

Kuva: Janita Autio

 

Siinä missä helmikuussa 2020 ilmestyneellä Valittu kansa -albumilla Antti pohti elämän hengellistä puolta, käsittelee Treenaa-single fyysistä laitaa. Yhteistä julkaisuilla on kuitenkin yhteiskunnallisesti kantaaottava ja syvällinen teema, jossa on mukana Antille ominaista itseironiaa.

- Elämme yhteiskunnassa ja maailmassa, jossa kauneusihanteet, älylaitteet sekä menestymisen pakko ja himo ovat jokseenkin orjuuttaneet meidät. Toisaalta ne ovat myös herättäneet ymmärtämään yleisesti hyvinvointia ja esimerkiksi liikunnan merkitystä elämässä, Antti summaa.

Antti on kertonut kuuntelevansa usein omaa musiikkiaan treenatessaan. Sitä ajatusta lähdettiin uutta musiikkia tehdessä kirkastamaan luottotiimin eli Jurekin, Aku Rannilan sekä Saara Törmän kanssa. Treenaa on osa isompaa musiikillista kokonaisuutta, josta kerrotaan myöhemmin lisää.

Moninkertaisesti kulta- ja platinarajoja rikkonut Antti Tuisku nousee Bailantai-konserteissa Helsingin Olympiastadionin lavalle 18. ja 19. kesäkuuta.