Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 13.03.2020

Alma julkaisi uuden singlen - odotettu debyyttialbumi tänä keväänä

Pop-sensaatio ALMA julkaisi toisen kolmen kappaleen EP-kokonaisuuden tulevalta debyyttialbumiltaan perjantaina 13.3.  Odotettu albumi Have You Seen Her julkaistaan myöhemmin tänä keväänä.Juuri ilmestynyt Stay All Night -single on Chasing Highs -hitin takana olleen HitImpulse-tiimin tuottama ja Mark “Spike” Stentin miksaama (Harry Styles, Post Malone). Singleen julkaistaan myöhemmin New Yorkissa kuvattu video.

 

Kuvassa on vasemmalla Alman nimi vaalean vihreällä pohjalla pystysuorassa ja piirretyin kirjaimin ja musta-valkoinen kuva silmästä.  Alla on vaalean vihreää.

Kuva: Warner Music Finland

 

- Kirjoitin monien hämmennykseksi tämän biisin itselleni – kappale tuntuu kuin se olisi jollekin muulle tehty. Kirjoittamisen aikoihin murehdin ja jossittelin elämää ja tarvitsin kannustusta ja rohkeutta olla vapaa. Nyt huolestuessani kysyn itseltäni: would it really be that f**king bad?” – maybe I should just stay all night, ALMA kertoo.

Stay All Night -singlen lisäksi huomenna julkaistaan suomalaisen Hank Solon tuottama King Of The Castle sekä Gustav Nystromin tuottama Find Me. Albumin ensimmäinen, Bad News Baby -singlen sisältänyt kolmen kappaleen kokonaisuus julkaistiin syksyllä 2019.

Suomalainen pop-sensaatio ALMA on kolmivuotisen uransa aikana saavuttanut hurjasti. Artisti on kerännyt yli 650 miljoonaa globaalia striimiä, haalinut useita kulta- ja platinasinglejä ympäri Eurooppaa sekä esiintynyt niin Euroopan isoimmilla festareilla kuin Yhdysvalloissa yhteiskiertueella Tove Lon kanssa. Esiintyvänä artistina maailmalla tunnettu nuori laulaja on myös kasvattanut mainettaan lauluntekijänä ja ollut mukana kirjoittamassa kappaleita muun muassa Ariana Grandelle, Charli XCX:lle, Lana Del Reylle ja Miley Cyrusille.