Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 02.09.2020

20-vuotisjuhlavuottaan viettävältä Club For Fiveltä uusi albumi ja kirkkokiertue

Syyskuussa julkaistavan Virret-albumin ja siihen liittyvän akustisen kirkkokiertueen lisäksi suosikkiyhtye juhlii merkkipaaluaan 20-vuotisjuhlakonserteilla Helsingin Kulttuuritalolla 17.10. ja Tampere-talossa 24.10.

Kuvassa ovat Club For Fiven jäsenet, takarivissä miehet ja eturivissä naiset puolivartalokuvassa.

Kuva: Marek Sabogal

 

Lauluyhtye Club For Five juhlistaa 20-vuotista uraansa uudella albumilla ja lähtee syyskuussa kirkkokiertueelle. 24.9. julkaistava ”Virret” on yhtyeen ensimmäinen kokonaan kirkkoakustiikassa äänitetty levy. A cappella -yhtye hellii kuulijaa uusilla, raikkailla tulkinnoillaan kauneimmista suomalaisista virsistä kuten Maan korvessa kulkevi lapsosen tie ja Suomalainen rukous.

Levynjulkaisukonsertissa kuullaan myös muuta kauniisti soivaa ohjelmistoa yhtyeen uran varrelta sekä mm. Sibeliuksen, Rahmaninovin ja Saint-Saënsin säveltämää musiikkia.  Kirkoissa esitettävät konsertit ovat täysin akustisia.  

Kirkkokiertueen lisäksi useilla kultalevyillä palkittu lauluyhtye juhlistaa kaksikymmenvuotista taivaltaan kahdella juhlakonsertilla. Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 17.10. ja Tampere-talolla 20.10. järjestettävissä konserteissa kuullaan parhaita paloja suositun yhtyeen koko uran varrelta.

Sekä kirkkokonserteissa että Kulttuuritalon ja Tampere-talon konserteissa otetaan huomioon koronaturvallisuus. Konserttipaikkojen yleisökapasiteettia on alennettu ja yleisön saapumiseen ja poistumiseen on varattu runsaasti aikaa. Konserttipaikoilla on saatavilla käsidesiä. Kirkoissa on myös saatavilla kasvomaskeja. Koronaturvallisuusohjeita päivitetään tarvittaessa Suomen valtioneuvoston ja avin ohjeiden mukaan.  

Kansainvälisesti arvostettu Club For Five on tullut tunnetuksi musiikillisesta monipuolisuudestaan. Viime vuosien rakastettujen Hiljainen hetki -kirkkokonserttiensa myötä  tyyliään laajentanut yhtye on kerännyt suurta huomiota mm. klassisen kauniilla versiollaan Sibeliuksen Finladia-hymnistä. Tänä keväänä ihastusta herätti yhtyeen versioima Suvivirsi, jonka videolla esiintyi koulunopettajia eri puolelta Suomea. Katso Suvivirsi -video täältä.

www.clubforfive.fi

Club For Five on Maija Sariola, Susanna Lukkarinen, Jouni Kannisto, Juha Viitala ja Tuukka Haapaniemi.

Akustinen Virret levynjulkaisukiertue

To 24.9. Porvoon tuomiokirkko  
To 1.10. Halikon kirkko
Pe 2.10. Kirkkonummi, Pyhän Mikaelin kirkko  
La 3.10. Lahti, Ristinkirkko
Ti 6.10. Imatra, Tainionkosken kirkko
Ke 7.10. Mikkelin tuomiokirkko
To 8.10. Pyhtään kirkko  
La 10.10. Taivassalon kirkko

20-vuotisjuhlakonsertit

La 17.10. Kulttuuritalo, Helsinki
Ti 24.10. Tampere-talo, Tampere