Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 04.05.2020

Euron Viisut 15.-22.5.

Naurun lähettiläät Jukka K. ja Divet tuikkaavat viisuvajeesta kärsivälle kansalle rautaisen annoksen ikimuistoisimpia ja erikoisimpia euroviisutähtiä.

Kuvassa ovat Jukka K. ja Divet, Jukka Kuronen ja Marko Vainio, jotka ovat pukeutuneina drag queeneiksi vaaleanpunaisissa asuissa.  Hiuksissa on vaaleanpunaista värjäystä ja molemmilla on pitkät hiukset.

Kuva: Turun kaupunginteatteri

 

Hervoton Euron Viisut -verkkoshow tärähtää eetteriin 15. toukokuuta ja tarjoilee parhaimmat viisuparodiat kautta aikojen suoraan kotisohville. Nyt voi siis laittaa parempaa paitulia päälle ja päästä mukaan bileisiin.

Ilon lähettiläinä suositut dragtähdet

Herrat korkokengissään, eli armottomat viisufanit Jukka Kuronen ja Marko Vainio, ovat jo yli vuosikymmenen ajan hallinneet täydellisesti viisutähtien ja -floppien elekielen. Uudessa verkkoshow'ssa mukana ovat kaikki herkuimmat hahmot ja kappaleet.

Show'n tavoitteena on paikata Euroviisu-vajetta ja tuoda iloa kevättä eristyksessä viettäville suomalaisille. Turkulaisen W&T Comedyn ja Turun Kaupunginteatterin pitkän linjan yhteistyö komiikkaklubien parissa tarjosi hyvän pohjan Euron Viisut -show'lle. Yhteistuotanto nähdään Keikalla.fi-palvelussa.