Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 12.04.2024

Etta julkaisi kappaleen erolapsen näkökulmasta

Monipuolisuudellaan vakuuttava Etta julkaisi tänään uuden koskettavan voimabiisin Viikonloppufaijoi. Viikonloppufaijoi on tehty samalla tiimillä kuin viime vuonna Spotifyn kärkeen kivunnut Demoneista ystävii eli yhdessä OP Vuorisen ja Kyösti Salokorven kanssa.

Kuvassa on Että, jolla on ruskeat pitkät hiukset ja hän istuu tummalla sohvalla. Hänellä on musta jakku.  Tausta on tumman vihertävä.

Kuva: Vinny Holmberg/Replica Studios

 

Tuottajana kappaleella on Vuoden tuottaja -palkinnon Emma Gaalassa voittanut Los Rollos. Viikonloppufaijoi on Etan omaan kokemukseen perustuva kappale erolapsen näkökulmasta ja se on ilmiöitynyt isosti ennakkoon TikTokissa.

- Mun vanhemmat eros ku olin 5-vuotias ja siitä lähtien mun uus normaali oli joka toinen viikonloppu isän luona. Matkan varrella pienestä hämmentyneestä lapsesta kapinoivaan teiniin on mahtunut paljon tunteita. Oonkin todella ylpeä tästä tekstistä ja tunteesta, joka saatiin tähän biisiin.

Suomessa on paljon rikkinäisiä perheitä ja niin sanottuja erolapsia –  on ollut siistiä nähdä jo ennakkoon TikTokissa miten monia tän biisin sanoma koskettaa. Ikinä ei oo liian myöhästä puhuu asioista tai pyytää anteeks. Toivon et saadaan täst meille kaikille yhteinen voimabiisi! Etta kertoo.

Demoneista ystävii nousi keväällä radiosoittoon usealle kaupalliselle kanavalle. Maaliskuussa Etta julkaisi Cledoksen kanssa yhteisbiisin Kattomatta takas, joka on edelleen Spotifyn kuunnelluimpien joukossa.

https://warnermusic.fi/artistit/etta