Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 05.02.2023

Einiltä uusi single Syntynyt uudelleen

Einin uusi single "Syntynyt uudelleen" on tarina siitä, kuinka tärkeää elämässä on kuunnella itseään.

Kuvassa on Einillä on kädet poskien päällä ja hän katsoo alaspäin.  Hänellä on musta nahkatakki päällään ja siitä näkyy olkapäät. Tausta on tumman punainen.

Kuva: Henri Salmi

 

Suomen kiistaton discokuningatar Eini julkaisi vielä yhden singlen ennen huhtikuussa ilmestyvää odotettua Pimeän jälkeen -albumia. Perjantaina 3.helmikuuta julkaistun sinkun nimi on Syntynyt uudelleen.

”Joskus ihmisillä on tapana sanella kuinka toisen tulisi elää ja olla. Mutta kun uskaltaa päästää näistä kahleista irti ja heittäytyä tunteiden vietäväksi, lopputulos voi yllättää.Syntynyt uudelleen on energinen ja valoisa biisi saa kyllä kuulijan hymyn huulille. Tämä on voimaannuttava tarina siitä, kuinka tärkeää on kuunnella itseään ja mitä elämältään haluaa”, Eini kertoo.

Pimeän jälkeen -albumin kappaleet esittelevät Einin siellä, missä hän on kuin kotonaan – Pimeän yökerhon tanssilattialla, strobovalojen välkkeessä ja discopallon loisteessa tarjoamassa ihmisille ihanaa pakomatkaa arjesta ja sen haasteista. Albumin tuotannosta vastaa Jonas Olsson ja siltä on toistaiseksi julkaistu singlet Pimeän jälkeen, En itke sun perään ja Älä pelkää mua.