Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 17.11.2022

Einiltä uusi single Älä pelkää mua

Suomen kiistaton discokuningatar Eini ei ole hiljentämässä tahtiaan, vaan jatkaa jo 45 vuotta kestänyttä uraansa upeampana kuin koskaan.

Kuvassa on Eini istumassa portailla puolivartalokuvassa.  Hänellä on pitkät hiukset ja kädet rennosti polvien päällä. Taustalla on ruskeat, leveät portaat.

Kuva: eini.fi

 

Eini valmistelee parhaillaan uransa 15. studioalbumia tuottajansa Jonas Olssonin kanssa ja on julkaissut siltä jo singlet Pimeän jälkeen ja En itke sun perään. Nyt vuorossa on 18.11. julkaistu levyn kolmas maistiainen Älä pelkää mua.

Kappaleen on kirjoittanut Einin luottotiimi Aki Tykki, Aku Rannila ja Jonas Olsson. Uudet kappaleet esittelevät Einin siellä, missä hän on kuin kotonaan – Pimeän yökerhon tanssilattialla, strobovalojen välkkeessä ja discopallon loisteessa tarjoamassa ihmisille ihanaa pakomatkaa arjesta ja sen haasteista.

Älä pelkää mua -kappaleessa on Einille itselleen hyvin tärkeä teema. ”Älä pelkää mua -biisin kantava sanoma on suvaitsevaisuus ja rohkeus olla oma itsensä sellaisena kuin on”, Eini kertoo.