Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 11.02.2024

BEHMin suursuosion saavuttanut teatraaliset vivahteet - konserttisalikiertue tekee paluun

BEHMin viime keväänä useat loppuunmyydyt konserttisalit kattanut kiertue tekee paluun ensi syksynä. Tuplaplatinarajan ylittäneellä Merkittävät erot -kakkosalbumillaan peräti kuusi Emma-ehdokkuutta ansainnut BEHM esiintyy kolmellatoista eri paikkakunnalla ympäri Suomen syksyllä 2024.

Kuvassa on BEHM puoliksi makuulla. Hänellä on musta, lyhyt pusero päällään ja vasen käsi otsalla. Toinen käsi on pään päällä. Kuva on musta-valkoinen.

Kuva: Tero Ahonen

 

Upealla konserttisalikiertueella ovat säestämässä tälläkin kertaa muusikko ja säveltäjä Leri Leskinen sekä jousikvartetti Triosis+. Aikaisemmin julkaistu BEHMin Teatraaliset syntymäpäiväkutsut -konsertti Helsingin Kulttuuritalolla myi hetkessä loppuun, minkä johdosta myös Helsinkiin on lisätty toinen konserttipäivä lauantaille 2.11.

- Never stop the sadness ja kohta vedetään taas! Teatraaliset vivahteet -kiertue oli niin rakastettu, etten voisi olla iloisempi saadessani kertoa sen saapuvan jälleen konserttisaleihin ympäri Suomen. Isompi, parempi ja dramaattisempi!, BEHM hehkuttaa.

Piano- ja jousisäestyksillä konseptoidulla konserttisalikiertueella tullaan kuulemaan vaikuttavia tulkintoja Merkittävät erot -albumin kappaleiden lisäksi BEHMin viisinkertaista platinaa myyneeltä ja lukuisia ennätyksiä rikkoneelta Draaman kaari viehättää -debyyttialbumilta. Kiertueella kuullaan myös toistaiseksi julkaisemattomia kappaleita BEHMin myöhemmin julkaistavalta kolmannelta albumilta.

BEHM – Teatraaliset vivahteet -konserttisalikiertue
 

3.10. Järvenpää, Järvenpää-talo
4.10. Lappeenranta, Lappeenranta-sali
5.10. Kuopio, Kuopion Musiikkikeskus
11.10. Espoo, Espoon Kulttuurikeskus
12.10. Hämeenlinna, Verkatehdas*
17.10. Tampere, Tampere-talo
18.10. Jyväskylä, Paviljonki
19.10. Oulu, Madetojan sali
1.11. Helsinki, Kulttuuritalo LOPPUUNMYYTY
2.11. Helsinki, Kulttuuritalo
8.11. Lahti, Sibeliustalo
9.11. Turku, Konserttitalo
22.11. Pori, Promenadikeskus
23.11. Mikkeli, Konsertti- ja kongressitalo Mikaeli

https://warnermusiclive.fi/artistit/behm