Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 07.12.2022

Auringon lapset - elokuvamusiikkia lavan täydeltä

Oliko taas nii ku aika lailla mahtavaa olla paikas Kuva-Portti, vanhas elokuvateatteris, mis Mikä?teatteri ja Elokuvakerho Edvin olvat järkänneet tilaisuuen, jos saimme kuulla elokuvasävelmii.

 

Kuvassa 1 ovat kaikki esiintyjät ja bändi lavalla.

Kuva: Elina Winne

 

Meil ain esiteltii biisit ja et mist elokuvast se ol. Täst vastas Satu Kurri ja Aija Kajama. Aija Kajama lisäks heitti parit runon lausunnat mukaa ja mite, nii iha hemmetin hyvin.

 

Kuvassa 2 on kaksi punapukuista naista laulamassa.

Kuva: Kini Laine

 

Sellane kokoonpano oli estraadil, et jokain veti nii taiol ja syämel, et mie olin nii lääpällää, et rakastin jokaist iha kauhiast. Biisei tul nii laiast laitaa, et ol kyl viimese pääl nostalgiaöverit.

 

Kuvassa 3 on taustalla kappaleen nimi Puhu hiljaa rakkaudesta ja edessä laulaa mies kitaran kanssa pikkutakki päällä.

Kuva: Elina Winne

 

Joka ikiin biisi ol nii nautittava, et meinas iha syän pakahtuu ja silmiä hiosti. Se sellain rento, lämmin tunnelma ja se mite kivast ol toteutettu, ol nii nautittavaa.

 

Kuvassa 4 on nainen punaisissa huivissa ja valkoisessa mekossa laulamassa. taustalla on bändi.

Kuva: Elina Winne

 

Monta erilaist laulajaa, jokahisel oman olosesa biisi, jo vain se ol hienoo. Laului laulovat Mira Peussa, ain nii ihanan kähee ääni, mikä panee veren kiertämää.  Antti Salmela, joka laulaa nii ihanast hymys suin ja isol ilol.

 

Kuvassa 5 on mies pikkutakissa laulamassa ja takana istuu miehiä ja naisia sekä bändi.

Kuva: Elina Winne

 

Jarmo Lindgren veteli sit sillai miehisee tyylii omansa ja mite hivel sieluu. Janne Järvisalo taas osu sellasee saumaa omil biiseil, et lähes veret seisautti. Heidi Koskinen-Järvisalo nakkas basson välil Ollil ja veteli oman biisinsä nii vahval tunteel, et osu ja uppos.

 

Kuvassa 6 on mies pikkutakissa laulamassa ja taustalla näkyy heijastuskuva, jossa on nuoren miehen kasvot.

Kuva: Elina Winne

 

Olli Korpela, paitsi soitteli kitaraa ja vähä sit Heidin bassooki, nii laulo myös parit biisit ja nam.
Samal ain muute ku niit biisii esitettii, niin taustal pyöri siit leffast raina, jote ol siin kattomist ja kuulemist! Anna Kuurne, joka ol kosketinsoittajaan pimputtamas, niin myöskii laulo ja kyl ol kuumaa.
Näitten taustavideoitte takaan ol Pihla Lindström. Sit viel äänetoistost vastas Juha Vanhatalo ja mite ol korvii hivelevää.

Mut viel se säestys, saamari mikä bändi! Jos kitaras olvat Olli Korpela ja Janne Järvisalo, nii sit ol viel sähkökitaras Tuomas Seppänen, joka veteli sellasen setin, et pois alta, lähes tulkoo tajunnan räjäyttävä juttu! Heidi Koskinen-Järvisalo naputteli bassos. Vaa entäs rumpali Saku Myller ja sitte saksofonisti Nooa Peltola, jonka soolo Cherbourgin sateenvarjoista soi mius varmaa hamaa tappii.

 

Kuvassa 7 ovat kaikki kymmenen laulajaa kolmessa rivissä.

Kuva: Heidi Koskinen-Järvisalo

 

Kiitos koko porukal nii mahettoman antoisast esityksest ja viel aikaan, ku kaik vetää suunnillee tipetappi-konserttei, nii päästii nauttii jostaa pal mahtavammast.  Ootte kyl kaik Auringon lapsii, ku toitte nii pal valoo pimeesee aikaa!

Ne, ketkä eivät olleet ny mukaan, nii en kerro enempää, en ees biisei, koska tammikuus napsahtaa uusinta ja ainskii mie oon jo jonos sinne. Täl tietoo se ois 22.1.2023.