Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 27.02.2023

Antti Tuiskun viimeinen areenakiertue alkaa kuukauden kuluttua

Suomen popkuninkaaksi nimitetty Antti Tuisku lähtee 31. maaliskuuta mittavalle Mayhem-areenakiertueelle. Areenakiertueen lavatekniikan selvittyä ja valtavasta kysynnästä johtuen usealle paikkakunnalle on saatu avattua lisää paikkoja myyntiin. Kyseessä on viimeinen kiertue ennen artistin jäämistä pitkälle tauolle. Kiertue alkaa Tampereen Nokia Arenalta kahden konserttipäivän voimin, ja päättyy Helsingin jäähallille lauantaina 6.5.

Kuvassa on Antti Tuisku puolivartalokuvassa kädet ylöspäin kohotettuna mustassa t-paidassa ja tausta on sininen.

Kuva: Warner Music Finland

 

- Mayhem-areenakiertueen showta rakentaessa on tullut olo, että tästä todella tulee hienoin ja kreisein kiertue mitä mulla koskaan on ollut. On upeaa tuoda tämä spektaakkeli Suomen joka kolkkaan. Tällä kiertueella on erityisen suuri merkitys ja painoarvo minulle, sillä se jää urani toistaiseksi viimeiseksi, tänään syntymäpäiviään viettävä Antti Tuisku kommentoi viimeistä areenakiertuettaan.

Antti Tuisku julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2004. Häneltä on ilmestynyt yhteensä 12 levyä, joista viimeisin pitkäsoitto Valittu kansa nousi avausviikollaan albumilistan ykköseksi ja palkittiin Emma gaalassa Kritikoiden valintana. Kaiken kaikkiaan Antti Tuiskun musiikkia on kuunneltu suoratoistopalveluissa 250 miljoonaa kertaa ja hänen albumeitaan on myyty lähes puoli miljoonaa kappaletta. Antti Tuisku on myös palkittu seitsemällä Emmalla.

Antti Tuisku - Mayhem-areenakiertue
Pe 31.3. Tampere, Nokia Arena
La 1.4. Tampere, Nokia Arena LISÄKONSERTTI
Pe 14.4. Kuopio, Olvi Areena LOPPUUNVARATTU
La 15.4. Lahti, Lahtihalli
Pe 21.4. Seinäjoki, Seinäjoki Areena
La 22.4. Turku, Gatorade Center
Pe 28.4. Oulu, Ouluhalli
La 29.4. Rovaniemi, Lappi Areena LOPPUUNVARATTU
Pe 5.5. Helsinki, Jäähalli LISÄKONSERTTI
La 6.5. Helsinki, Jäähalli