Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 29.07.2021

Antti Tuiskun Bailantai-konsertit järjestetään syyskuussa 2022

Antti Tuiskun Bailantai-stadionkonsertit perutaan syyskuulta 2021 - uudet keikkapäivät ovat 9. ja 10. syyskuuta 2022. Jo ostetut liput käyvät sellaisinaan uusiin konsertteihin.

 

Antti Tuiskun Bailantai-konsertti siirtyy vuoden 2022 syyskuulle.

Kuva: Warner Music.

 

Antti Tuiskun Bailantai-konsertit Helsingin Olympiastadionilla järjestetään syyskuussa 2022. Tuiskun oli määrä esiintyä odotetuilla keikoillaan 17. ja 18. syyskuuta 2021, mutta Bailantain kaltaisia jättikonsertteja ei ole mahdollista järjestää tämänhetkisten pandemiatilanteesta johtuvien yleisötapahtumarajoitusten puitteissa.

 

Uudet Bailantai-konsertit järjestetään Helsingin Olympiastadionilla 9. ja 10. syyskuuta 2022.

 

Antti Tuisku uskoo, että syyskulle 2022 siirretty Bailantai-konsertti tulee olemaan räjäyttävä show

Antti Tuisku. Kuva: giottofascuola.it

- Uskoimme työryhmäni kanssa aidosti, että jo tänä syksynä koronatilanne olisi sellainen, että konsertit pystyttäisiin järjestämään. Vaikka tunnelin päässä näkyy välillä valoa, tulee syyskuu 2021 tämän kokoluokan konserteille liian aikaisin. Haluamme olla varmoja, että kun jättikonsertit järjestetään, jokainen voi keskittyä nauttimaan tajunnanräjäyttävästä show’sta ja hienosta tunnelmasta sen sijaan, että tarvitsisi tuntea epävarmuutta ja mahdollista pelkoa. Olen myös päättänyt, että kesän festariesiintymisten jälkeen palaan keikoille alkuvuodesta 2022.

Keikkojeni livetuotanto on niin suuri kokonaisuus, että ei ole mahdollista lyhyellä varoitusajalla karsia työpanoksesta, visuaalisuudesta tai mistään taiteellisuuteen liittyvästä. Haluan saatella teidän eteenne visiomme kaikessa loistossaan ja kokoluokassaan ilman mahdollisia kompromisseja. Pyydän siis vielä kerran kärsivällisyyttä. Se, että kuljette mukana, jaksatte odottaa ja luotatte tulevaan, on minulle itselleni äärimmäisen suuri voimavara. Kolmas kerta toden sanoo, Antti Tuisku kommentoi.

www.ballantai.com.