Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 19.09.2022

Antti Reinin omaelämäkerrallinen Sunnuntai kertoo kuinka kapinoivasta oman tiensä kulkijasta tuli monipuolinen taiteilija

Joulukuussa istuin tuottaja Göran Setterbergin kanssa Wasagatanin varrella sijainneessa ravintolassa ja allekirjoitin elämäni ensimmäisen elokuvasopimuksen. Se oli päivä, jolloin elämäni suunta muuttui.  Antti Reini kasvoi yksinhuoltajaäidin poikana 1970-luvun Kallion kovilla kaduilla ja bändikämpillä. Nuoruudessaan hän reissasi ympäri Eurooppaa ja etsi pitkään itseään, myös kadun varjoisalta puolelta Tukholman lähiöissä.  Kaunokirjallinen, tumman huumorin sävyttämä, vapaana virtaava romaani näyttää maailman Reinin silmin ja kertoo, kuinka kapinoiva oman tiensä kulkija löysi tarkoituksensa näyttelijänä, kirjailijana, lauluntekijänä ja muusikkona.

Kuva: Like

 

Joulukuussa istuin tuottaja Göran Setterbergin kanssa Wasagatanin varrella sijainneessa ravintolassa ja allekirjoitin elämäni ensimmäisen elokuvasopimuksen. Se oli päivä, jolloin elämäni suunta muuttui.

Antti Reini kasvoi yksinhuoltajaäidin poikana 1970-luvun Kallion kovilla kaduilla ja bändikämpillä. Nuoruudessaan hän reissasi ympäri Eurooppaa ja etsi pitkään itseään, myös kadun varjoisalta puolelta Tukholman lähiöissä.

Kaunokirjallinen, tumman huumorin sävyttämä, vapaana virtaava romaani näyttää maailman Reinin silmin ja kertoo, kuinka kapinoiva oman tiensä kulkija löysi tarkoituksensa näyttelijänä, kirjailijana, lauluntekijänä ja muusikkona.