Hyppää pääsisältöön
Amusa Toimitus / 21.11.2019

ALMAlta huomenna uusi single "Bad News Baby"

Suomalainen pop-sensaatio ALMA julkaisee huomenna 22.11. odotetun debyyttialbumiprojektinsa ”Have U Seen Her?” keskipisteen, massiivisen pop-kappaleen ”Bad News Baby”.

Kuvassa ALMA takanaan vihreä tausta ja kuvan sävy on myös vihreä.  Almalla on pitkät vaaleat hiukset.

 

"Bad News Baby on alter-egoni, joka voi tehdä mitä haluaa eikä murru mistään. Hän on peloton; hän ei ole ahdistunut eikä häntä kiinnosta, mitä muut ajattelevat hänestä", ALMA kertoo.

Bad News Babyn on tuottanut muun muassa Jay Z:n, Snoop Doggin, Nasin, Kendrick Lamarin ja Lana Del Rayn kanssa työskennellyt huipputuottaja ja biisinkirjoittaja Al Shux ja ALMA on kirjoittanut sen yhdessä Joe Janiakin (Ellie Goulding, Tove Lo, Britney Spears) ja Al Shuxin kanssa. Bad News Baby vakiinnuttaa ALMAn paikkaa maailman nousevien pop-tähtien joukossa.

ALMAn uskomaton lahjakkuus on saanut osakseen huomiota ympäri maailmaa ja se on avannut artistille ovia niin biisintekijänä kuin myös esiintyvänä artistina. ALMA on 3-vuotisen uransa aikana mm. esiintynyt Euroopan isoimmilla festivaaleilla, kirjoittanut musiikkia lukuisien maailmantähtien kanssa (mm. Miley Cyrus, Dua Lipa, Charli XCX, Tove Lo ja Charlie’s Angels -elokuvan soundtrack) sekä valloittanut Euroopan omalla kiertueellaan, joka päättyi onnistuneesti marraskuun alussa Helsingin Jäähallin Black Boxiin. Oman kiertueensa jälkeen ALMA kiersi supertähti Christina Aguileran lämmittelijänä hänen UK-areenakiertueellaan ”The X Tour”.

”Have You Seen Her?”-debyyttialbumi julkaistaan vuonna 2020.