Hae kulttuurin tekijöitä

Pop Jazz Konservatorio AnimaatioMatka-Agentit, logolinkki

Kaikki kulttuurin tekijät

1                               

Heimo Suomalainen
Kuvituksia, karikatyyrejä, huumorisarjakuvia, pilakuvia, graafista suunnittelua, taidegrafiikkaa, maalauksia, tussipiirroksia, maisemapiirroksia, muotokuvapiirroksia... jatkuu kotisivulla.
*25.05.2016
Jasu Rinneoja, kirjailija
Jasu Rinneoja on Raisiossa asuva kirjailija, joka tunnetaan Kylmäkorpi-dekkareistaan. Tuotanto on lähinnä rikos- ja jännityskirjallisuutta, mutta syksyllä 2016 kirjailija debytoi myös nuortenkirjailijana. Lisätietoa wix-kotisivuilla. Kotisivut: http://jasurinneoja.wix.com/jasu https://www.facebook.com/JasuRinneoja https://www.facebook.com/KylmakorpiDekkarit
*23.05.2016
Huojunta -nykytanssiteos
*23.05.2016
Raahen Teatteri
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
19.04.2016
Kustannusyhtiö Kirjalabyrintti
Kirjalabyrintti on 2010 tammikuussa toimintansa aloittanut, digitaaliseen kaunokirjallisuuteen erikoistunut kustantamo. Julkaisemme kirjallisuutta sekä ladattavassa muodossa että online-verkkosivuina. E-kirjamme ovat saatavilla maailmanlaajuisesti latauskauppojen kautta. Olemme yksi ensimmäisistä ellei jopa ensimmäinen suomalainen kaupallisesti toimiva kustantamo, joka ei julkaise kirjallisuutta paperipainoksina. Lähtökohtamme on tulevaisuuteen suuntautunut: haluamme kehittää kirjallisuutta uusille alustoille ja uusiin muotoihin. Olemme myös kirjoittajille mahdollisuus ja vaihtoehto, jollaista ei ole tähän asti ollut olemassa.
12.04.2016
Design Airi Hietala
Uranuurtaja pergamenttikukkien kehittäjänä Nahkapergamentista ja hopeasta herkkiä koruja - Ikiaikaisia. Mustina ne muuttuvat vahvoiksi ja voimakkaiksi Korppi-sarjan koruiksi. Korukurssit nahkapergamentista ovat käynnistymässä kahden tunnin tutustumiskursseina. Laajemmat kurssit alkavat myöhemmin tänä vuonna.
10.04.2016
Komiikkaa Kansalle ry
13.02.2016
www.sisustaa.fi
Jääkaappimagneeteista sisustustaiteeseen - Artist jAPEi on alahärmäläinen kuvatuottaja. Yrityksen jartD lanseeraamien persoonallisten ja haluttujen jääkaappimagneettien ja sisustustaiteen edustus allamainituissa liikkeissä; Pääedustajani AARREKAMMIO kirppis Kauhavalla Kassun Kilotavaraa vastapäätä. LEAn VERSTAS Ylihärmän keskustassa Sylvi Hautamäen kukkakaupat Kortesjärvellä ja Kauhavalla. Annastiina Vanhan Paukun piha Lapua Downtown Bowling keilahalli Lapua gSm 0407098738 Artist jAPEi
13.02.2016
Käsityökeskus Sigrid osuuskunta
Käsityökeskus Sigrid osuuskunta on perustettu tammikuussa 2011. Osuuskunnan toimenkuva liittyy kaikenlaiseen taide- ja käsityötoimintaan, keskeisimpänä 12.3.2011 avattu käsityömyymälä Forssan kehräämöalueella. Osuuskunta koostuu 14:sta jäsenestä, jotka ovat eri alojen kädentaitajia sekä kaupan- ja sosiaalialan ihmisiä. Käsityökeskus Sigridin valoisat tilat sijaitsevat vanhassa remontoidussa tehdasmiljöössä Forssan sydämessä. Myymälän lisäksi tiloissa on jäsenten työhuoneita sekä kurssitilat. Tarjoamme laadukkaita käsityö- ja taidekursseja tilauksesta aikuisille ja lapsille, sekä aikuisille yhdessä lapsen kanssa. Toimintaa ja tarjontaa löytyy myös yrityksille. Meiltä voit tilata monipuoliset tyky-paketit sekä liikelahjat. Sigridissä voi viettää hauskoja ja suosittuja lasten synttäreitä käsitöiden parissa, varata ohjelmaa polttareihin tai illanviettoihin. Halutessanne tulemme pitämään käsityötuokion muuallekin. Meiltä löydät myös laadukkaat taiteilija-, koru- ja askartelutarvikkeet.
04.02.2016
Teatteriryhmä Nimettömät ry
Teatteriryhmä Nimettömät ry on 1993 perustettu teatteriryhmä, jonka periaatteena on tarjota jokaiselle teatterista innostuneelle mahdollisuus päästä toteuttamaan itseään. Toimintamme keskittyy vuosittain erityisesti kesänäytelmän rakentamiseen. Ryhmän kokoonpano elää ja muuttuu vuosittain, ja mukana on noin 20 vakijäsentä. Näytelmän tekoon osallistuu kuitenkin yleensä suurempi määrä innokkaita. Vuonna 2013 Nimettömät täyttää 20 vuotta. Taivalta juhlitaan huikealla kesänäytelmällä Populäärimusiikkia Vittulajänkältä, joka saa ensi-iltansa 29.6.2013.Populäärimusiikkia Vittulajänkältä kertoo Matti-nimisen pojan ja tämän parhaan ystävän Niilan kasvutarinan häpeilemättä ja suorasti kaikkine kipupisteineen. Näytelmän kantavia teemoja ovatkin ennen kaikkea kasvu, murros, selviytyminen, ystävyys ja toivo. Kaikki varsin universaaleja teemoja siis.
02.02.2016
Sesam Production Oy
Sesam Production Oy on luovasti osaava videotuotantoyhtiö. Toimimme Lappeenrannassa sekä Helsingissä. Asiakkaitamme ovat yritykset, yhteisöt, bändit, artistit, tv-yhtiöt, koti- ja ulkomaiset tuotantoyhtiöt sekä yhdistykset. Käytössä on ammattitason kalusto ja runsaasti näkemystä vuodesta 1991. Toimistomme sijaitsevat Lappeenrannan keskustassa ja Helsingissä Pasilan vanhoilla veturitalleilla samoissa tiloissa Kinoproduction Oy:n kanssa.
12.01.2016
Helena Ratinen
Olen freelancer tanssitaiteilija, DanceAbility-ohjaaja sekä Jomon-Shindo -rentoutusohjaaja. Minua kiinnostaa tanssi näyttämön ulkopuolella erilaisissa ympäristöissä: puistoissa, näyttelyissä, seminaareissa, vanhainkodeissa. Esiinnyn, koska uskon kehon viisauteen ja kommunikoin sillä. Ohjaan, koska haluan lasten säilyttävän leikkimielisyytensä ja aikuisten löytävän sen uudestaan. Tanssi-improvisaatio pitää tekemiseni elävänä. Leikki on toiminnassani olennaisena tekijänä. Samoin hiljaisuus. Toisaalta en myöskään kaihda groteskiutta.
16.12.2015
Marika Rautiainen
Olen kuvataiteilija Pohjois-Pohjanmaalta ja työskentelen osa-aikaisesti kotistudiostani. Maalaan akryylimaaleilla. Maisemat ja fantasia ovat maalausteni keskeisimpiä aiheita. Teen piirroksia grafiitti- ja hiili- ja mustekynillä. Teen muotokuvia, viivapiirroksia ja illustraatioita.
13.12.2015
Kirsi Javanainen
03.12.2015
Nuutajärven Galleria Osuuskunta
Tervetuloa viihtyisään Lasikylään Nuutajärvelle! Osuuskunnan myymälässä voit tutustua ja ihastua yksilölliseen suomalaiseen lasimuotoiluun. Raikas ja mielenkiintoinen NuGO Shop kokoaa yhteen lasialan taitajat ja uudet lupaukset. Nuutajärven Galleria Osuuskuntaan kuuluu Nuutajärvellä toimivia taiteilijoita ja se ylläpitää NuGO Shopia. Myymälässä on esillä uusinta suomalaista lasitaidetta ja piensarjatuotantoa seuraavilta tekijöiltä: lasinpuhaltaja Sara Hulkkonen, lasinpuhaltaja Alma Jantunen, lasinpuhaltaja Marika Kinnunen, lasitaiteilija Ilse Lindqvist, muotoilija Anu Penttinen, lasinpuhaltaja Johannes Rantasalo, muotoilija Gina Salaris, muotoilija Markku Salo, muotoilija/lasinpuhaltaja Jenni Sorsa, lasitaiteilija Lea Swantz ja muotoilija Heikki Viinikainen. Tunnelmallinen NuGO Shop on lasinystävän mansikkapaikka Nuutajärvellä.
17.11.2015
Tampereen Musiikkioopsiton Säätiö
03.11.2015
Weekend Gallery
NÄYTTELY / EXHIBITION 17.-25.11.2015 'Moments in Time' LOUISE CHARLES-SAARIKOSKI Opening 17.11.2015 18:00-21:00 Tervetuloa ! Welcome ! https://www.facebook.com/events/1059447557408523/
27.10.2015
Teatteri Buffonata ry
Teatteri Buffonata on vuonna 2002 perustettu harrastajapohjainen teatteriryhmä. Pienen ja aktiivisen teatterin tavoitteena on alusta alkaen ollut tehdä korkeatasoista komediaa. Buffonata keikkailee matkalaukun kera ympäri Etelä-Suomea.
24.10.2015
Tampere Cappella
Tampere Cappella on Suomen uusin ammattilaislaulajien kamarikuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2015 neljällä kiinnostavalla konsertilla. Kuoron taiteellisena johtajana toimii Markus Yli-Jokipii.
05.10.2015
Etnosoi! 2015
01.10.2015
Galleria Isokääntä
Luon monenlaista taidetta. Käyttämiini tekniikoihin kuuluu: - seinämaalaukset - öljyväri-, akryyli- ja spraymaalaus - taidelasitekniikat: tiffanny- ja lyijykiskotyöt, hiekkapuhallus, lasimaalaus ja lasinsulatus - puun ja lasin muotoilu yhdessä, esim. puu/lasi valaisimet
08.09.2015
Jukka Nopsanen, taidemaalari
Olen taidemaalari ja muotokuvamaalari. Toimin piirustuksen ja maalauksen opettajana Taideteollisessa korkeakoulussa.
07.09.2015
Hanne Laaksonen
Käsinsidottuja kirjoja, kortteja ym. Teen tilaustöitä kaikista tuotteistani. Katso lisää kotisivuiltani www.sininenhuone.net. Valmiita tuotteita myyn: www.sininenhuone.net/puoti. Tuoreet päivitykset löytyvät Facebookista: facebook.com/sininenhuone
05.09.2015
Savonlinnan Seudun Teatteriyhdistys ry
Savonlinnan Teatteri tarjoaa korkeatasoista näyttämötaidetta kulttuurinnälkään ja suurien tunteiden janoon!
03.09.2015
Jukka-Pekka Hätälä
19.08.2015

1                               

Verkkovaraani 2010